Hästar är något många flickor och pojkar har ett stort intresse för och många gånger håller det i sig upp i tonåren. Att planera ett barnkalas kan vara en utmaning för många föräldrar, men om du har du ett hästtokigt barn kan det vara lättare. Då har du ett tydligt tema att gå efter, vilket underlättar planeringen.

För de minsta

7081243-pegasusTeman på barnkalas varierar beroende på barnets ålder och för de minsta kan en bra idé vara att ha ett My Little Pony-tema. På barnkalaset.se hittar du allt du behöver till ditt barns barnkalas. Det har blivit väldigt populärt att baka tårtor som följer temat för kalaset och här hittar du en tårtform med My Little Pony-motiv. Det finns allt du behöver för ett lyckat kalas såsom ballonger och konfetti. Vill du ha maskerad finns det även söta klänningar att köpa som följer temat. Lekar är en viktig del när du har ett barnkalas och något som är populärt är godisfyllda piñatas.

För de lite större barnen

När barnen kommer upp i 10-års ålder kanske inte My Little Pony är lika intressant längre, men oftast vill de fortfarande ha kalas. På internet hittar du det som behövs även för de lite äldre barnen. Du kan duka upp till ett storslaget kalas med muggar och tallrikar med fina hästmotiv. Det finns även muffinsformar att köpa med hästmotiv. Lekar är även här en viktig del av barnkalaset och piñatas går alltid hem. För de som gillar att spela spel finns även det att köpa och för den hästintresserade är spelet Enhörning ett utmärkt val. Det är en variant av att sätta knorren på grisen, fast här sätter du istället hornet på enhörningen. För fler lekar kan du spana in Arlas hemsida för hästkalas.När du planerar ditt barnkalas skickar du säkert ut inbjudningskort och då finns ett alternativ med ett fint hästmotiv och tillhörande kuvert. Vill du plocka ihop kalaspåsar och ha en fiskedamm finns även det med hästmotiv. Allt för att barnkalaset ska bli storslaget.